gossip-boom • your one and only source into the scandalous life of manhattans elite
ALOHA*

iloveGG
HELLÓ kedves idegen üdvözöllek itt a Gossip Girl  világában. Ez itt az iloveGG* ahol minden csakis a mi kedvenceinkről, vagyis a manhattani elite tagjairól szól.Itt megtalálod a legfrissebb híreket, pletykákat.Megnézheted a legújabb képeket .Az egyedi tartalom és kinézet is elengedhetetlen ! Nézz szét , kommentelj és informálódj a GG-ről ! xoxo funy&&shiny
////////////////////////////////
  WebMiss: shiny&&funy
  URL: {click}
  Téma: Gossip Girl
  Szolgáltató: GPortál
  Open date:
  Kapcsolat: @  MSN

Designrendelés | Jogi nyilatkozat

 
GG birodalom

001. Gossip Girl
002. Extras&&Downloads
003. gossip-boom
004. Home, sweet home
Aloldalak
Pictures Icons

 
gossip corner 

 
you know you love me

LOVE: • Kendi  • Lexie  • Reni

Elitek Elitek Elitek
Elitek Elitek Elitek
Elitek Elitek Elitek
Elitek Elitek Elitek
JELENTKEZHETSZ! De csakis HQ lapok jelentkezését fogadjuk el !
A jelizésre a chat-ben van lehetőség!
12/12 szabad
Jön: • Senki

 
next episode

No Picture
>>In the USA
●  Cím: ???
  3.Évad 1.Rész
  Idő: 2009.09.18
  Csatorna: CW Chanel
  Történet: ???

No Picture
>>Magyarországon
●  Cím: ???
  1.Évad ?.Rész
  Idő: 2009.07.??
  Csatorna: Cool TV
  Történet: ???

 
VIP bejárat
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Jogi Nyilatkozat

A www.gossip-boom.gportal.hu címü lap 100%-ban a Mi - shiny&& funy - tulajdonunkban áll.Minden szöveges és képi tartalom saját készítésű, vagy ha nem azt feltüntetjük.A lap egy szimpla rajongói lap ami nem áll semmilyen kapcsolatban a Gossip Girl szereplőivel, készítőivel.
Modulok: Minden modult Mi készítettünk, az adatokat, képeket mi gyüjtöttük.Bármilyen formában való másolása tilos.A modulok nagyrészében olyan érdekességek szerepelnek, melyekre Mi jöttünk rá , MI találtuk ki vagy hasonló.Ezeknek a moduloknak még a témájának másolása is tilos.Nem kérheted el őket ugyse adjuk oda.
Képek: A modulokban és menükben szereplő képeket mi effekteztük, méréteztük és minden más,ezeknek a felhasználása vagy sajátként feltüntetése is tilos!
Ikonok,Háttérképek: Mindegyik sajátkészítés! Oldaladra akkor sem viheted el ha előtte megkérdezed!
Letöltések: A letölthető zenék,videók egyebek mind saját keresésűek és saját tárhelyre vannak feltöltve, semmilyen formában nem viheted el az oldaladra.
Cikkek:
Mindegyik cikk saját gépelésű. Ne vidd el ezeket se!
Hírek/Frissek: Néhány frissités olyan érdekes témákról szól olyan képeket tartalmaz melyekre hosszas keresés után találtunk meg, valamint olyan érdekességeket tartalmaz amire szintén hosszú keresés után akadtunk rá.Az ilyeneknél jelezzük ezt Ha egy ilyen tipusú dolgot valakinél meglátunk azonnal a webmesterhez fordulunk.
Egyedi Ötletek: Mindent próbálunk egyedi ötletek alapján elkészíteni ezért légyszives az ötleteinket se másold le!

• Bármelyik szabály megszegése esetén értesíteünk valamit levelet írunk a Webmesternek.

>>folyamatosan frissül
iloveGG (c) 2009 - Gportál

 

 

                                                                                  


Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK